Duamaps

Descobreix amb DUAmaps l’impacte territorial i cronològic de les adhesions institucionals a la Declaració Universal sobre els Arxius. Catalunya ja compta amb més de 100 adhesions!

Mapa interactiu d’adhesions a la DUA

Accedeix i navega pel mapa interactiu i descobreix en temps real quins ajuntaments, entitats privades o altres tipus d’institucions ja s’han adherit a la Declaració Universal sobre els Arxius. Utilitza el cercador de municipis o clica directament sobre els punts per obtenir més informació de cada una de les adhesions.

Encara no hi apareixes? Visita l’Espai DUA i adhereix-te!

Evolució cronològica de les adhesions a la DUA

Aquest mapa animat et permet conèixer la impactant evolució cronològica i geogràfica de les adhesions institucionals a la DUA. Juga amb la línia temporal o fes zoom sobre la zona que t’interessa!

DUAmaps és un projecte de l’AAC amb la col·laboració d’ArxiMaps.

Per a més informació o per a conèixer com adherir-te a la DUA i aparèixer a DUAmaps, visita l’Espai DUA.

A totes amb la DUA!

Visita també la pàgina d’ArxiMaps, el primer projecte d’àmbit català que estudia i posa en pràctica l’aplicació de la geolocalització al món dels arxius. Es tracta d’una proposta innovadora que permet constatar com la combinació de diversos àmbits de coneixement pot donar resultats interessants en el camí cap el canvi de model de l’analògic al digital.