[10/2023] Segona sessió de cafès arxivístics – Tipologies documentals: aplicació i reptes

[10/2023] Segona sessió de cafès arxivístics – Tipologies documentals: aplicació i reptes

Si identificar la tipologia documental correcta és tot un repte, aquesta segona edició del Cicle de cafès arxivístics és per a tu. A partir d’una sessió d’hora i mitja repassarem conceptes vinculats a les tipologies documentals i intentarem resoldre els dubtes més freqüents que han anat sorgint durant la seva aplicació.

Sessió exclusiva i gratuïta per a persones associades.

 

Objectius

Fem un cafè tot parlant de tipologies documentals? Es tracta d’un espai pensat per dialogar, reflexionar, compartir i intercanviar experiències i coneixements en un ambient informal acompanyat per una tassa de cafè.

Programa

  • Presentació de la sessió del cicle de cafès arxivístics.
  • Criteris per a la incorporació dels tipus de documents de la Generalitat de Catalunya. Evolució del quadre de tipus corporatiu.
  • Resolució de dubtes / Compartició d’experiències.
  • Tancament de la sessió.

Formadora

Gemma Blasco Franch

Funcionària del cos del cos de titulats superiors de la Generalitat, especialitat arxivística. Ha treballat als arxius centrals dels Jutjats de Girona (2003-2009) i al Departament d’Empresa (2010-2019). Des de 2019 és tècnica a la Secció de Gestió Documental i Estandardització de la Subdirecció General d’Arxius i Gestió Documental impulsant i gestionant bona part dels instruments tècnics de gestió documental definits en l’ordre CLT/172/2014. Concretament, l’Esquema i el perfil de metadades d’ARESTA (Arxiu Electrònic Segur i Tramitació Administrativa), el Quadre de tipus documentals i la Llista de codis de productors dels Departaments, ens i organismes del sector públic de la Generalitat de Catalunya i codificació d’unitats orgàniques.

Forma part del Grup de Treball Multidisciplinari (GTM), que impulsa i coordina la solució de gestió documental corporativa de l’Administració de la Generalitat.

També és administradora de l’ens Administració de la Generalitat de Catalunya del repositori de documentació electrònica iARXIU i formadora del personal dels arxius centrals administratius departamentals de les funcionalitats de la Plataforma.

Participants màxims: 30

Durada: 1 hora i 30 minuts, de 9:30 a 11:00h

Preu: gratuït

Data i lloc: 18 de desembre. Seminari online en directe.

Certificat: Assistència

Àrea: Formació bàsica

Dates d’inscripció: Fins l’11 de desembre

Curs només per a socis Iniciar sessió