[11/2023] Compliance i gestió documental: el paper del SGD

[11/2023] Compliance i gestió documental: el paper del SGD.

Es tracta d’un curs d’introducció al Compliance en què s’abordaran els punts fonamentals relatius als elements que integren els estàndards, els models i els sistemes de compliment normatiu, des del seu origen fins a les qüestions més noves.

També s’aprofundirà en aquelles qüestions de Compliance que es relacionen i s’interconnecten directament amb la importància dels Sistemes de Gestió Documental (SGD).

Objectius

  • Adquisició d’una visió general sobre el panorama actual normatiu del Compliance, criteris i exigències.
  • Anàlisi dels conceptes base sobre els SGD que aborda el Compliance des de diferents plànols: figures i responsables; contingut mínim indispensable; regles sobre la creació i actualització; paràmetres de control i gestió; sinergies i elements de suport.
  • Identificació dels principals riscos, impactes i conseqüències tant positius com a negatius de la seva implementació, integració i desenvolupament.

 Programa

  1. Els inicis i evolució del Compliance.
  2. Principals marcs reguladors.
  3. Requisits essencials.
  4. Els Sistemes de Gestió Documental com a element clau del Compliance.
  5. Conclusions, precs i preguntes.

Formadora

Jesica Hita Ruiz

Senior Compliance Specialist a Clece (Grup ACS). Té una àmplia experiència en l’àmbit del Compliance, a través dels diferents rols exercits com a advocada experta en dret penal econòmic, directora tècnica en consultoria de l’àrea de corporate compliance, responsable de compliment normatiu en empresa i auditora cap de certificació. Posseeix, entre d’altres, diverses certificacions i acreditacions en matèria de Corporate Compliance (ESADE i CESCOM® & IFCA), Perit Expert en Compliance (ASCOM), Data Protection (Garrigues) i Estàndards – Normativa d’Auditoria i Sistemes de Gestió (AENOR). Doble Llicenciada en Dret i Periodisme (URJC), Màster en Dret Penal Econòmic i Empresa (URJC). Col·labora com a professora i ponent a diferents institucions i universitats (IE Business School, Universitat De Loyola, Universitat de Valladolid).

Linkedin: www.linkedin.com/in/jesicahita

Participants màxims: 20

Durada: 4 hores, de 18 a 20h en dos dies consecutius (virtual)

Preu: 36 € (72 € no socis). Socis aturats 50%

Data i lloc: 20 i 21 setembre. Seminari online en directe (Plataforma Teams).

Certificat: Assistència

Àrea: Jurídica

Dates d’inscripció: Fins el 17 de setembre

Observacions: El curs s’impartirà en castellà.

Inscriu-te al curs!

Inscripció tancada