El 10è Laboratori d’Arxius Municipals: l’11 de desembre al CaixaForum de Barcelona

La revolució de les dades és una realitat imparable en les nostres vides. Generem dades constantment, que poden rebre o no algun tipus de tractament amb objectius i interessos diversos.

Des de les administracions públiques, en l’actual paradigma digital, gestionem unes quantitats ingents d’informació, dades i documents i, des dels seus arxius, administrem les eines de gestió documental per garantir-ne l’accés, la reutilització, la conservació, la comunicació i la privadesa.

Les administracions incorporem la cultura de les dades per prendre decisions amb eines que en permetin la governança, per complir principis com la transparència i la consecució plena dels drets de la ciutadania.

Divuit anys després del primer Laboratori d’Arxius Municipals, volem tractar el boom tecnològic actual multigenerador d’informació i de dades en un món globalitzat.

Com en els laboratoris que ens han precedit, us convidem a compartir, intercanviar i debatre coneixements i experiències al voltant de la revolució de les dades i els arxius en un context de canvi cultural i social en ple segle XXI.

El LAM, de caràcter biennal, va néixer l’any 2000 i s’ha consolidat com la jornada professional dels arxivers i arxiveres municipals, organitzada per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya.

El proper 11 de desembre us convidem al 10è Laboratori d’Arixius Municipals “La revolució de les dades”, que tindrà lloc al CaixaFòrum de Barcelona. L’acte és totalment gratuït, però és necessari formalitzar la inscripció a través del formulari d’inscripció d’aquest mateix web.

 

Ja us hi podeu inscriure!!!
Places limitades

 

Descarrega’t el programa definitiu