Oci i consum

Casa Helipa – Torisme Rurau Val d’Aran

Beneficis pels socis: Descompte del 15 %, en el lloguer d’una habitació o de la casa sencera, a tots els associats ( i acompanyants) de l’AAC. Aquest descompte s’efectuarà sobre el preu de temporada que es pot consultar a la pàgina web. Aquesta oferta no és acumulable amb la resta d’ofertes que l’empresa ofereix. 

Web: www.casahelipa.com  


Caves Mont-Ferrant

Beneficis pels socis: 10 % de descompte en tots els seus productes i ports gratuïts a tota Catalunya per a comandes d’un mínim de 12 ampolles. 

Web: www.montferrant.com 


Gran Hotel Balneari Blancafort

Beneficis pels socis: 10% descompte els caps de setmana en contractar paquets d’allotjament i tractaments del centre termal. 20% de descompte entre setmana. 

Web: http://hotelblancafort.com/  


Museu Marítim de Barcelona

Beneficis pels socis: Reducció d’un 50% en adquirir l’entrada per visitar el MMB presentant el carnet de soci de l’AAC. 10% descompte en comprar productes de la botiga del Museu. 


Privilegiis

Privilegiis, una empresa creadora d’una plataforma que reuneix, per una banda als membre d’entitats i associacions, i els serveis i avantatges de moltes empreses de tots els sectors de l’oci cultural, esportiu, de la hostaleria, restaurants, supermercats, etc…  

Beneficis pels socis: Per tal d’obtenir aquests avantatges en l’establiment ens haurem d’identificar com a membre de l’AAC com a procés de validació.  

Web: https://www.privilegiis.com/  


Òptica Ares

Òptica Ares, de Barcelona i Òptica Bescanó, de Girona, són unes ÒPTIQUES dedicades a la comercialització i venda de muntures, ulleres de sol i vidres amb les millors marques del mercat.  

Beneficis pels socis: Ofereixen avantatges i descompte, entre el 40 i 50%, als associats de l’AAC-GD i als seus familiars  en Ulleres de Sol, graduat i vidres. Amb el Codi Descompte ‘ACCGD’ 

Web: www.opticaresbarcelona.com 


Versus Teatre i Teatre Gaudí

Beneficis pels socis: 25% descompte en adquirir una entrada per a qualsevol espectacle més un acompanyant, presentant el carnet de soci de l’AAC.