[02/2022] Seminari sobre gestió del canvi per a la transformació digital en les organitzacions

[02/2022] Seminari sobre gestió del canvi per a la transformació digital en les organitzacions

Seminari que tractarà sobre com afrontar amb èxit la gestió del canvi en les organitzacions, tant pel que fa als usuaris interns com als usuaris externs.

Objectius

Oferir als assistents una sèrie de coneixements, eines i referències d’utilitat per a conèixer què és la gestió del canvi i com afrontar-la amb èxit en projectes de digitalització d’organitzacions.

Programa

  1. Gestió del canvi en la digitalització d’organitzacions: què és, objectius i la seva importància.
  2. Actuacions i eines de gestió del canvi.
  3. El Pla de gestió del canvi.
  4. Referències de gestió del canvi en la digitalització d’organitzacions.

Formador:

J. Rafel Roig

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB i màster en Direcció de Sistemes d´Informació per la UOC. És Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified Information Security Manager (CISM), Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC) per ISACA, Certified Internal Auditor (CIA) per IAI i ISO27001 Lead Auditor per BSI. També és membre del Comitè Assessor de l’Associació sobre Smart Cities KnowUrbanNet.

Inicialment va desenvolupar la seva carrera professional en dues de les quatre empreses d’auditoria a nivell mundial, formant part del departament de gestió de riscos tecnològics i realitzant auditories de seguretat informàtica, adaptacions i auditories de la normativa de protecció de dades i de la ISO 27001, reenginyeria de processos de negoci i altres projectes d’alineació d’objectius de negoci amb els de les tecnologies de la informació.

Actualment és soci de la firma de consultoria AGTIC Consulting SL, especialitzada en la implantació del document electrònic amb validesa jurídica com a únic element de suport a la gestió de processos des d’una perspectiva pluridisciplinària: jurídica, tecnològica, organitzativa i de gestió documental. Concretament, és el soci d’AGTIC especialitzat en l’àmbit organitzatiu, de seguretat i privacitat de la implantació del document electrònic i la relació telemàtica com a element de suport a la gestió de procediments amb plena validesa jurídica, així com de la gestió del canvi de paradigma que suposa passar d’una gestió basada en el paper i la relació presencial a una gestió basada en documents electrònics i la relació telemàtica.

Com a docent, és professor associat a l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents adscrita a la UAB (ESAGED), impartint l’assignatura de Reenginyeria de processos a l’administració electrònica dintre del Postgrau en gestió de documents electrònics; així com a ZIGURAT Global Institute of Technology SL del Màster Internacional de Smart City Manager avalat per IL3-Universitat de Barcelona al mòdul de Prestació de serveis urbans pel que fa a eGovernment i Gestió de documents electrònics.

Participants màxims: 30

Durada: 2 hores, de 17h a 19h (virtual)

Preu: 18 € (36 € no socis). Socis aturats 50%

Data i lloc: 16 de març. Seminari online en directe (Plataforma Jitsi).

Certificat: Assistència

Dates d’inscripció: Fins l’11 de març

Inscriu-te al curs!