[05/2019] Som transparents? Com auditar la transparència municipal a partir de la gestió documental

Curs teòric-pràctic sobre la implementació del Model de maduresa en gestió documental per a la transparència i la publicitat activa.

Objectius

  • Conèixer la seva estructura, funcionament, elements
  • Possibles estratègies d’implantació

Programa

  1. L’estructura i funcionament del model de maduresa
  2. Conèixer en profunditat i assimilar cadascun dels indicadors i la repercussió que aquests tenen en l’assoliment real de la transparència
  3. Introducció de possibles estratègies d’implantació, avaluació i millora de la gestió documental per a la transparència

Formadores:

Carla Meinhardt Llopis – Membre del grup de treball Dades i transparència de l’AAC-GD i coautora del Model de Maduresa en Gestió Documental per a la Transparència i la Publicitat Activa. Actualment és la tècnica responsable de gestió documental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És llicenciada en Història per la UAB i Màster en Arxivística i Gestió de Documents per l’ESAGED-UAB. També és la creadora del projecte de geolocalització i descripció arxivística www.arximaps.cat.

Anahí Casadesús de Mingo – Membre del grup de treball Dades i transparència de l’AAC-GD i coautora del Model de Maduresa en Gestió Documental per a la Transparència i la Publicitat Activa. Màster en Arxivística i gestió de Documents per l’ESAGED-UAB. Actualment és la Coordinadora de titulació de l’ESAGED-UAB i Responsable del SGD de dita organització, el primer sistema certificat segons la norma internacional ISO 30301. Imparteix docència en el Màster en gestió arxivística i gestió de documents, i en el Màster en gestió documental, transparència i accés a la informació de l’ESAGED-UAB, així com en altres Postgraus d’especialització en gestió de documents electrònics i en direcció executiva de serveis de gestió de documents i arxius. A més de la seva activitat com a docent és consultora en matèria de gestió documental.

Participants màxims: 15

Durada: 4 hores

Preu: 35 € (60 € no socis). Socis aturats 50%

Data i lloc:

20 de març, de 16.30h a 20.30h

ESPAI (Escola Professional d´Aplicacions Informàtiques)
C/Entença, 182
08029 – Barcelona

Certificat: Assistència

Dates d’inscripció: Fins el 18 de març

Fitxa completa del curs: F18_06_Fitxa de programació de curs_052019

Inscriu-te al curs!