Category Notícies Read 942 times

Els socis de l’Associació d'Arxivers ja poden consultar el Lligall 40 en exclusiva a la part privada de la nostra pàgina web

 

Des de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya (AAC-GD) us presentem una nova edició de la revista Lligall, corresponent a l’any 2017. Es tracta del número 40 de la publicació i, per tant, aprofitant que la xifra és presta a la celebració, hem provat de confeccionar un número que, a la qualitat, rigor i interès que sempre ha tingut la revista, hi afegeixi nous elements per mirar de fer-la, en la mesura que això sigui possible, una mica més atractiva. Els socis que l’heu rebut ja en paper –tots els que vau assistir al Congrés d’Arxivística de Catalunya, a Reus–, ja sabeu de què us parlem, però per si encara no heu tingut l’ocasió de veure-la, us avancem que inclou un obsequi especial –unes ulleres anàglif personalitzades amb el logotip de l’AAC-GD i del Lligall 40–, que us serviran per copsar el potencial d’aquesta tecnologia aplicada a la difusió de determinades tipologies de documents gestionades pels centres d’arxiu. 

Pel que fa al contingut genèric del número, el dossier central no està dedicat exclusivament a un tema concret i definit, sinó que són quatre articles d’actualitat arxivística que aborden diferents qüestions, des del linked open data fins al concepte d’archivo electrónico único, que els legisladors han introduït a les lleis 39 i 40/2015. També s’hi tracta l’ús de les xarxes socials als arxius de Catalunya i s’hi presenta un projecte —ja esdevingut realitat— orientat a l’explotació i la reutilització de la informació sobre morts a la Guerra Civil. Això és tant sols una petita part del contingut del número, que us animem a consultar íntegrament

Esperem que gaudiu de la publicació i que serveixi perquè us obri nous horitzons professionals!

Recordeu que l'accés al contingut d'aquest volum està restringit als associats, a través de la zona privada d'aquesta pàgina web. Per tant, Si teniu algun problema per accedir-hi us podeu posar en contacte amb comunicacio@arxivers.com.

Els socis que no vau poder recollir el vostre exemplar durant el Congrés d’Arxivística de Catalunya el rebreu properament al vostre domicili.

 

Descobreix el Lligall 40!!!

 

Last modified on Dimarts, 16 Maig 2017 10:48

Recull d’eines i documents que poden ser d’utilitat per al desenvolupament de l’arxivística i la gestió documental.

Segueix-nos Facebook

Patrocinadors institucionals
Associació d'Arxivers · Gestors de Documents de Catalunya.  2014
tel i fax 93 419 89 55 -  Rocafort 242 bis, 1r. 08029 Barcelona