Ofertes laborals

 

 

Busques feina? Recollim per a tu les ofertes laborals d’interès per al nostre sector professional a Catalunya, la resta de l’estat i la Unió Europea. Consulta totes les ofertes de feina d'una manera ordenada i ràpida al nostre cercador d’ofertes laborals.

Recorda que si t’interessa rebre al teu correu electrònic periòdicament un recull de les ofertes publicades, pots subscriure’t també al servei d’alerta.

Aquest servei funciona com una llista de distribució per correu electrònic, on tots els socis i sòcies interessats a rebre aquest tipus d'informació s'han de subscriure, enviant un missatge a l'adreça electrònica treball@arxivers.com, manifestant el seu interès a estar subscrit en aquest servei, i indicant en el cos del missatge nom i cognoms, número de soci/sòcia i l'adreça de correu electrònic on vols rebre els missatges.

Servei exclusiu per associats!

Last modified on Divendres, 15 Gener 2016 17:54

L'AAC-GD té entre els seus objectius potenciar el treball i la figura de l'arxiver-gestor de documents i col·laborar en la defensa dels seus legítims drets i interessos.

 

Amb aquest fi, ofereix als associats recursos per a la recerca activa de feina, i assessorament laboral, fiscal i jurídic; i promou la figura de l’arxiver com element clau per a una gestió eficient d’administracions i empreses.

 

Contactar amb la vocalia

Contactar amb la vocalia
treball@arxivers.com

Guardar

Guardar

Patrocinadors institucionals
Associació d'Arxivers · Gestors de Documents de Catalunya.  2014
tel i fax 93 419 89 55 -  Rocafort 242 bis, 1r. 08029 Barcelona