L’AAC-GD al Congrés de Govern Digital 2019

Un any més l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya col·labora en el Congrés de Govern Digital que es celebrarà els propers 17 i 18 de setembre a l’Auditori AXA de Barcelona.

L’Associació creu que els arxivers tenim un paper fonamental en la implantació de l’administració digital en les organitzacions i en aquest sentit treballem perquè la nostra veu sigui present en fòrums com el Congrés de Gorvern Digital, que en els darrers anys s’ha erigit com l’àmbit de debat de referència en matèria d’administració digital. Per aportar el punt de vista dels arxivers i gestors de documents Joan Soler, el president de l’Associació, participarà a la taula rodona Govern Obert: èxits, assignatures pendents i camins per recórrer on es reflexionarà sobre l’estat en el qual es troba l’administració digital (dimarts 17, 12-13h.).

Al Congrés de Govern Digital també s’hi presenten projectes i iniciatives que persegueixen la transformació de les dinàmiques de treball de les organitzacions públiques cap a un nou model de governança. En aquesta línia en Francesc Giménez i en Joaquim Dorda exposaran les dues primeres experiències d’auditoria basades en el Model de maduresa en gestió documental per la transparència dissenyat per l’AAC (dimecres 18, 9-9.30h.).

L’Associació tindrà paradeta al vestíbul de Congrés per atendre les consultes i fer de punt de trobada per tots aquells arxivers que hi assistiu.

Bon Congrés!