L’AAC-GD i l’ESAGED impulsen el premi al millor Treball Final de Màster en arxivística i gestió de documents

 

Aquesta setmana s’ha presentat el nou premi al millor Treball Final de Màster en arxivística i gestió de documents que impulsa l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya i l’Escola Superior d’Arxivística de Gestió de Documents, i deriva d’un dels acords del conveni de col·laboració que aquestes dues entitats van signar fa alguns mesos. 

El premi, dotat amb 1300 euros, pretén incentivar l’excel·lència dels treballs de final de màster i oferir una plataforma de divulgació de les millors recerques. En aquest sentit el premi inclou la publicació del treball als webs de l’Associació i de l’ESAGED per tal que la comunitat arxivística hi pugui accedir. La idea és anar nodrint aquest espai electrònic de coneixement nou elaborat per investigadors i professionals.

Bases per participar

Podran participar a la convocatòria els estudiants que estiguin realitzant el Màster en Arxivística i Gestió de Documents, i cursant el mòdul de Treball Final de Màster (TFM) durant aquest any 2018-2019. A més, haurà de ser defensat i avaluat acadèmicament durant aquest curs.

Els treballs presentats seran valorats per un tribunal de professors i experts, per seleccionar aquells que siguin aptes per optar al premi, tot basant-se en criteris com l’originalitat, el plantejament global del treball, el seu tractament científic i acadèmic, la seva redacció i la seva vinculació amb els principis de l’arxivística, entre altres.

Un tribunal format per una comissió de professors i experts d’ambdues entitats, i una persona independent amb coneixements d’arxivística decidiran el TFM guanyador.

La recerca premiada es donarà a conèixer durant l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2019-2020, a finals d’octubre.

Les persones interessades en participar en el certamen hauran d’enviar abans del 17 de març de 2019, al correu electrònic coordinacio.esaged@uab.cat, la sol·licitud de la seva participació, adjuntant el document annex d’aquestes bases:

Bases del premi ESAGED-AAC al millor Treball de Final de Màster en arxivística i gestió de documents