La Dada en xifres (abril – juny de 2020)

2 juliol, 2020 - Consell de Redacció de La DaDa

Proposta de publicació periòdica de dades obertes sobre les visites que rep la DaDa.

A La Dada hem rebut la proposta de publicar periòdicament dades obertes sobre les visites que rep el blog. En un exercici de transparència us oferirem aquelles estadístiques que obtenim de Google Analytics per tal que podeu analitzar de forma sincera l’evolució de la lectura dels articles que es van publicant i podem tenir una idea de la situació en la qual es troba aquest mitjà de comunicació de l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya.

La periodicitat està encara per establir, i també les categories de dades. És per això que us demanem que si hi teniu interès ens digueu la vostra opinió sobre les dades que voleu que es publiquin així com quin període us sembla més adient, si trimestral, semestral, o anual.

Us hem enllaçat els fulls de càlcul amb les dades a Google Drive perquè des d’allà anant a Fitxer → Baixa us permetrà descarregar-les amb el format que us sigui més útil, o si voleu també podeu importar-ho a les eines que feu servir.

Navegadors i Sistemes operatius

En aquest apartat podeu veure l’estadística sobre quins navegadors utilitzen les persones que visiten La Dada.

Dispositius i mòbils

Les dades sobre quina mena d’aparell fan servir les visites ens serveix per tenir una idea sobre com ha de ser el disseny de la web i també quina mena de lectura es fa dels articles.

Dades demogràfiques

A les dades demogràfiques podreu veure-hi tant l’edat de les visitants com també el gènere que detecta el sistema de Google Analytics.

Xarxes socials

A les estadístiques també tenim dades sobre de quines xarxes socials provenen les visites a La Dada.

Pàgines

Les estadístiques de quines pàgines o articles de La Dada han sigut els més visitats.

Fonts i mitjans

Les fonts i els mitjans des d’on provenen les visites que rebem a La Dada.

Ubicació

I per últim la geolocalització de les visites a La Dada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *