Ja podeu consultar el LLIGALL 46 dedicat a ‘La governança de la dada’

 

Us presentem el número 46 de Lligall. Hem dedicat aquest número monogràficament a un tema que considerem cabdal per a la professió arxivística: la governança de les dades. Hem cregut que, atesa la coincidència amb el 19è Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, que sota el títol “Dades en acció: de la modelització a l’explotació” se celebra a Sant Cugat aquest mes de maig, era interessant aprofundir en un tema que de ben segur marcarà el futur immediat de la professió.

En aquest número trobareu, al dossier central, cinc interessants articles sobre els aspectes tecnològics, metodològics i jurídics de la governança de la dada a les organitzacions. També hi trobareu una entrevista als protagonistes d’aquesta evolució a les administracions públiques catalanes, i també algunes experiències d’aquells que ja hi han començat a treballar. Us recomanem la seva lectura, i especialment si ho podeu fer en el marc del 19è Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya.

Des d’avui podeu accedir al Lligall 46 en línia, i d’aquí a uns quants dies tots els associats rebreu el número per correu postal com habitualment.

Accediu al Lligall 46