Servei d’ocupació i ofertes laborals

Tant si cerques feina, com si vols gestionar el teu perfil professional i fer-te visible a l’esfera laboral, l’AAC posa al teu abast dues eines que et seran de gran utilitat:

El servei d’ocupació permet la creació d’un perfil professional, incorporant una fotografia i un CV, a més de l’ús d’etiquetes simples per definir la teva formació, aptituts i interessos. Les teves dades es posen a disposició d’empreses, entitats i organismes que oferten feines, seguint els criteris d’ús que tu mateix pots establir. Així, s’estableix un servei d’intermediació laboral que ha d’impulsar, de forma responsable, el contacte entre els professionals i aquelles persones jurídiques que oferten encàrrecs professionals.

El servei d’ofertes laborals recull les ofertes laborals d’interès per al nostre sector professional a Catalunya, la resta de l’estat i la Unió Europea. El cercador d’ofertes laborals permet la seva consulta en base al contractant, el tipus de contracte, la jornada laboral, la retribució o el lloc on es realitzarà la feina. Però si prefereixes rebre periòdicament un recull de les ofertes més interessants, podràs subscriure’t al servei d’alerta.

El servei d’alerta funciona com una llista de distribució per correu electrònic, on tots els socis i sòcies interessats a rebre aquest tipus d’informació s’han de subscriure, enviant un missatge a l’adreça electrònica monlaboral@arxivers.com, manifestant el seu interès a estar subscrit en aquest servei, i indicant en el cos del missatge nom i cognoms, número de soci/sòcia i l’adreça de correu electrònic on vols rebre els missatges.

Aquests serveis són exclusius per als associats/des. Us animem a fer-ne un ús responsable, a explotar-ho al màxim i proposar totes aquelles millores, suggeriments o queixes que creieu necessàries per fer d’aquest servei una eina útil per la professió!

Informació bàsica sobre Protecció de dades  
Responsable Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya
Finalitat Procedir a registrar-li com a nou usuari de la nostra plataforma
Legitimació Relació contractual
Destinataris Les seves dades personals no es cediran, excepte per obligació legal.
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a protecciodedades@arxivers.com
Per saber més sobre la nostra política de privacitat clica aquí.