NO CONFINIS ELS TEUS DRETS. Informació de la vocalia de treball en relació a l’afectació de les condicions de treball durant la crisi de la COVID-19

 

La vocalia de treball ha desenvolupat un document amb l’objectiu de resumir i fer intel·ligible la legislació laboral que regula les condicions de treball durant aquests dies de confinament obligat.

L’informe, que porta per títol “No confinis els teus drets. Informació de la vocalia de treball en relació a l’afectació de les condicions de treball durant la crisi de la COVID-19”, està adreçat als treballadors de l’empresa privada, als de l’administració pública, a aquelles persones que treballen per compte aliè i als autònoms.

De nou, us oferim el document en la versió textual original i en versió infografia, per tal que sigui més fàcil de difondre i compartir:

 

Versió textual PDF:

“No confinis els teus drets. Informació de la vocalia de treball en relació a l’afectació de les condicions de treball durant la crisi de la COVID-19”

Infografia completa PDF:

“No confinis els teus drets. Informació de la vocalia de treball en relació a l’afectació de les condicions de treball durant la crisi de la COVID-19”

Infografia per blocs PDF:

01 NO CONFINIS ELS TEUS DRETS Normativa

02 NO CONFINIS ELS TEUS DRETS Treballadors afectats – Treballadors especialment sensibles – Teletreball

03 NO CONFINIS ELS TEUS DRETS Dret a l’adaptació de l’horari i jornada – Dret inexcusable dels funcionaris – Vacances – Desplaçaments i presència al lloc de treball

04 NO CONFINIS ELS TEUS DRETS Els ERTO (Expedients de Regulació Temporal de l’Ocupació)

05 NO CONFINIS ELS TEUS DRETS Autònoms i baixa – Acomiadaments – Dades mèdiques – Discrepàncies amb l’empresa – El cas dels becaris