Jornada d’arxius de l‘esport a Lleida, Pirineus, Aran i Andorra (3 de juny), inscripcions obertes

Open Internacional de Freestyle (Rodeo), 2013. Autor: Toni Grases. Fons Ajuntament de Sort, Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà.

El proper dia 3 de Juny es celebrarà la Jornada d’arxius de l‘esport a Lleida, Pirineus, Aran i Andorra en format virtual entre les 15.30 i les 19.30 h. de la tarda. 

L’activitat te per objectiu sensibilitzar als clubs i les entitats esportives de la necessitat de tenir cura dels fons documentals que generen i associar-se amb els arxius públics per a aquesta finalitat.

Durant la tarda del 3 de juny s’exposaran diferents experiències sobre la recuperació i tractament de fons esportius, es presentarà el projecte “Fem Esport, Fem Arxiu” que des del 2015  impulsa la Generalitat de Catalunya, i es farà un taula rodona per confrontar diferents punts de vista sobre els arxius esportius amb la presència d’un professional de l’esport, un periodista, una arxivera, un investigador i un membre d’un club esportiu. 

Programa de la Jornada d’arxius de l‘esport a Lleida, Pirineus, Aran i Andorra

Més informació i inscripcions (inscripció gratuïta)

 

Peu d’imatge: Open Internacional de Freestyle (Rodeo), 2013. Autor: Toni Grases. Fons Ajuntament de Sort, Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà.