SIA 2024 – PRINCIPI DE PROVINENÇA: professionals que han marcat la teva carrera arxivística

 

Per celebrar la Setmana Internacional dels Arxius 2024 des de l’AAC proposem la campanya Principi de provinença: professionals que han marcat la teva carrera arxivística. 

Al llarg de la nostra carrera hem rebut múltiples influències d’altres arxivers i arxiveres. Des de professors i professores, fins a companys i companyes de feina, passant per lectures teòriques, cursos i jornades, tots ens hem format gràcies al mestratge de professionals amb més experiència que ens han fet entendre i estimar la professió. Moltes vegades aquests arxivers i arxiveres ens han deixat una gran petjada i són o han estat referents per nosaltres.

Per reflectir aquestes influències arxivístiques us proposem crear un mapa tipus graf en el qual els nodes serem nosaltres mateixos i els nostres referents arxivístics.

El funcionament és molt simple. Només cal que empleneu aquest formulari amb el noms de les persones que us han influenciat en la vostra carrera. Al final de la setmana tractarem el dataset resultant i el convertirem en un graf que podreu consultar la setmana vinent en aquesta mateixa pàgina. 

FORMULARI – Principi de provinença: professionals que han marcat la teva carrera arxivística