La DaDa

La DaDa és el diari digital d’accés obert de l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya. Va ser inaugurat el 23 d’abril del 2018.  És un mitjà de comunicació sobre temes d’interès per als professionals del nostre sector però també vol arribar a altres públics i professionals. Des del 2020, s’edita en paper un recull anual dels articles més significatius, que els socis i les sòcies reben a casa per Nadal.

La Dada recull anual 2023

La Dada recull anual 2022

La Dada recull anual 2021

La Dada recull anual 2020

 

Amb La Dada volem donar veu a tots aquells que esteu treballant en temes que puguin ser d’interès com: projectes, experiències, tecnologies, investigacions, novetats… També ens aproparem directament a les vostres opinions mitjançant entrevistes o els vostres propis articles, que hauran de seguir les pautes del manual d’estil i complir amb uns mínims de qualitat. 

A més dels articles el blog s’hi publicarà les Editorials, on el president de l’AAC, en nom de tota la Junta, comunica els posicionaments de l’Associació i les taques desenvolupades. 

Només falta demanar-vos que participeu activament tant llegint-nos com escrivint articles per a que els puguem publicar.