Publiquem el Premi de Recerca 2021-2022 atorgat a Núria Cañellas Terradellas

 

Ens plau presentar la publicació del Treball Final de Màster de l’arxivera Núria Cañellas Terradellas La transformació digital de les eleccions universitàries i l’ús del vot electrònic en temps de pandèmia (2020-2022) guardonat amb el Premi de Recerca 2021-2022 que atorga l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya i l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents.

El treball de Núria Cañellas Terradellas analitza, valent-se de les observacions fetes en el mapa universitari autonòmic i estatal, com en temps de pandèmia s’implanta el sistema de vot electrònic com al nou canal que substitueix el vot presencial a l’urna i de retruc es constata una oportunitat per accelerar la implementació de l’administració electrònica i la connexió d’aquesta amb els  diferents mòduls del sistema de gestió documental. Partint de l’experiència viscuda amb les eleccions a Rector/a de la Universitat de Barcelona, s’exposen les necessitats de millora de la gestió dels processos electorals des d’una mirada arxivística. La fita a assolir és arxivar en disseny, automatitzar i fer accessibles les dades actualitzades per fer uns processos electorals transparents.

Us recordem que podeu accedir a tots els treballs premiats a la pàgina Premi de Recerca de l’espai Publicacions del nostre web.