VIII Jornades d’Arxivers sense Fronteres (AsF). Arxius contra la impunitat

Ens complau anunciar-vos que en breu se celebrarà una nova edició de les Jornades d’Arxivers sense Fronteres. 

Aquestes jornades volen ser un lloc de trobada per reflexionar sobre la importància de la documentació en relació amb la defensa dels drets humans i per posar de manifest la rellevància de les transformacions tecnològiques com a possibles motors generadors de noves evidències jurídiques.

La tasca dels arxivers és preservar i donar accés a la documentació que lluita contra la vulneració dels drets humans, que permet controlar o fiscalitzar la corrupció de les organitzacions, que aposta per la transparència i que sense dubte és un actiu molt important per l’activisme d’aquelles organitzacions que treballen a partir de l’activisme social. Per aquest motiu des d’AsF volem que aquestes jornades tractin dels episodis passats que resten per reparar i dels presents amb tota la seva complexitat. I és per això que hem volgut comptar amb totes les complicitats possibles, per així completar i entendre millor un món que més que mai necessita de l’activisme arxivístic.

Enguany se celebra també els XX anys d’AsF i s’aprofitarà la tarda del divendres per fer una petita celebració per a tothom que ens vulgui acompanyar.

Esperem que aquestes sessions siguin del vostre interès i que puguem comptar amb la vostra presència i participació.

Per veure el programa podeu consultar Aquí
Per inscripcions envieu un correu a secretaria.asf@gmail.com o doneu-vos d’alta en el següent formulari.