Actes de celebració del 20è aniversari de l’ESAGED

 

Aquest curs 2022-2023 l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents celebra els 20 anys de docència amb un extens programa d’activitats acadèmiques i lúdiques. 

El primer d’aquests actes tindrà lloc el proper dijous 10 de novembre, a les 18 h a l’Arxiu Nacional de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès. Intervindran diferents directors de l’Escola d’Arxivística, del govern de la UAB, president i expresidents de l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya i del propi Arxiu Nacional de Catalunya.

Després de l’acte institucional, hi haurà una intervenció acadèmica de la professora Luciana Duranti, de The University of British Columbia (Canadà), que oferirà una reflexió al voltant de l’arxivística i dels reptes que el futur planteja a la nostra professió. 

Programa acte 10 de novembre Arxiu Nacional de Catalunya

El segon acte tindrà lloc el divendres 11 de novembre, a les 18 h a l’Hotel Exe Campus UAB de Bellaterra amb la participació de professors i alumnat, lliurament de diplomes de la darrera promoció entre d’altes. 

Programa acte 11 de novembre Hotel Campus UAB

 

Tots dos actes són oberts a tothom amb incripció prèvia