Consultes en matèria laboral

Si tens qualsevol dubte referent al mercat laboral, les condicions de treball o els perfil més buscats, posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem d’orientar-te. Com deus saber, no hi ha una titulació que doni accés en exclusivitat al mercat laboral de l’arxivística i la gestió documental, per això, depenent de la formació d’origen i els interessos propis, et podem recomana r algun dels diferents camps que actualment cobreix la nostra professió: des de l’arxivística clàssica en centres històrics centrats en la documentació en suport físic, a la gestió documental que recolza la implantació de la tramitació electrònica als diferents organismes.

D’altra banda, si et trobes amb ofertes de treball que no reconeixen les nostres capacitats, o que obvien la nostra categoria de tècnics especialitzats, fes-nos-ho saber i des de l’AAC presentarem batalla per defensar el reconeixement de la nostra professió.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’AAC a través del correu electrònic estatus@arxivers.com.