Nou conveni entre l’AAC i l’ESAGED

 

El passat dimarts 19 de novembre, es va signar un nou conveni de col·laboració entre l’AAC i la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, entitat titular de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED).

La col·laboració entre l’AAC i l’ESAGED ve de lluny i sempre ha estat orientada a reforçar la formació dels professionals de l’arxivística, la gestió de documents i governança de la informació i de les dades en l’àmbit de l’administració pública i l’empresa privada.

Aquesta voluntat es concreta en dues accions: en l’atorgament del premi de recerca al millor treball d’investigació del Màster Superior en Arxivística i Gestió de Documents i en la seva publicació i difusió, i en l’establiment de línies estratègiques en el desenvolupament d’estudis de formació continuada. Així, l’AAC fa una aportació anual de 5.000 € dels quals el 35% es destinarà al treball d’investigació i recerca, i el restant 65% a la formació continuada que ofereix cada any l’ESAGED. En contrapartida l’ESAGED es compromet a fer un descompte del 8% als associats de l’AAC en tots els estudis de formació continuada que ofereix l’escola.

Aquesta bonificació pels associats de l’AAC és una novetat del nou conveni i constitueix una contrapartida justa al suport econòmic que fa l’AAC a l’Escola.

El conveni tindrà una durada de quatre anys i el trobareu sempre disponible a l’apartat de Convenis dins l’espai de Transparència de la nostra web.