‘PUB de Lectura’ de la tesi de Jordi Serra Serra

Et ve de gust llegir la darrera publicació arxivística en un entorn distès i acompanyat de col·legues? ACAL i AAC et conviden a xerrar sobre la tesis del Doctor Jordi Serra al PUB DE LECTURA, inscriu-te!! 

Des de l’Asociación de Archiveros de Castilla y León (Acal) i l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya (AAC) us convidem a participar en un club de lectura particular: el PUB DE LECTURA. De manera informal, pretenem realitzar diferents lectures en comú, obertes a qualsevol persona interessada, relatives a la nostra bibliografia professional. Aquesta és una iniciativa d’ACAL i de l’AAC en el marc del conveni de col·laboració per a la realització d’activitats conjuntes, a la que convidem a la resta d’associacions professionals i entitats interessades.

Com a primera experiència, i en el marc de les activitats paral·leles al IX Congreso de Archivos de Castilla y León (Cacyl) que tindrà lloc a Sòria del 15 al 17 de maig de 2024, proposem la lectura d’un extracte de la recent tesi doctoral del Doctor Jordi Serra Serra titulada El rol de la sèrie documental en entorns de gestió dadificats: una proposta metodològica en el marc de la governança de la información / El rol de la serie documental en entornos de gestión datificada: una propuesta metodológica en el marco de la gobernanza de la información

L’activitat es desenvoluparà al llarg de tres setmanes en sessions d’una hora per videoconferència, seguint un dels itineraris de lectura proposats per l’autor, per tal de conèixer les aportacions conceptuals i conclusions de la tesi. Les sessions culminaran amb una trobada presencial amb Jordi Serra el dia 17 de maig a Sòria, en el marc del Cacyl.

Sessions previstes: 

  1. Introducció (capítol 1)

            dijous 25 d’abril, de 19.00 a 20.00. 

  1. Estat de la qüestió (apartats 2.1, 2.2.1, 2.3.1 i 2.3.6 del capítol 2)

            dijous 2 de maig, de 19.00 a 20.00. 

  1. Conclusions

            dijous 9 de maig, de 19.00 a 20.00. 

  1. Trobada amb Jordi Serra

            dijous 17 de maig, de 20.00 a 21.00. Sòria (l’emplaçament es comunicarà en el Cacyl)

 

Moderació: Pilar Campos Martínez. Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya (AAC).

Inscripcions: La participació és completament gratuïta i oberta a totes les persones interessades, prèvia inscripció mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/WVnri9XqzztKzfD16