Servei d'ocupació

Gestiona la teva identitat professional i fes-te visible a través del servei d’ocupació de l’AAC!

El servei d’ocupació és un servei d'intermediació laboral que vol posar en contacte els associats amb les empreses i entitats que cerquen professionals en arxius i gestió documental. D’aquesta manera, l’AAC facilita la contractació amb garanties de professionals competents, que compten amb la formació adequada i l’habilitació necessària per dur a terme l’encàrrec professional.

Crea fàcilment el teu perfil professional, incorpora la teva fotografia i CV, selecciona les etiquetes que defineixen la teva formació, aptitud i interessos; i decideix quin ús en poden fer les empreses i entitats contractants!

Tot això, a només un click, al nostre nou servei d’ocupació!

Servei exclusiu per als associats!

Last modified on Divendres, 15 Gener 2016 17:50

L'AAC-GD té entre els seus objectius potenciar el treball i la figura de l'arxiver-gestor de documents i col·laborar en la defensa dels seus legítims drets i interessos.

 

Amb aquest fi, ofereix als associats recursos per a la recerca activa de feina, i assessorament laboral, fiscal i jurídic; i promou la figura de l’arxiver com element clau per a una gestió eficient d’administracions i empreses.

 

Contactar amb la vocalia

Contactar amb la vocalia
treball@arxivers.com

Guardar

Guardar

Patrocinadors institucionals
Associació d'Arxivers · Gestors de Documents de Catalunya.  2014
tel i fax 93 419 89 55 -  Rocafort 242 bis, 1r. 08029 Barcelona