Darrere #LaDaDa

27 abril, 2019 - Consell de Redacció de La DaDa

En aquest primer aniversari del Diari Digital de l’AAC-GD, volem presentar-vos les persones que formen el Consell de Redacció de La DaDa.

Elisenda Cristià, Oriol Escuté, Andrea Regadera, Sergi Borrallo, Núria Gómez, Sergio Nanín.

Un any després del naixement de #LaDaDa ha arribat el moment de conèixer els que amb el seu esforç fan possible que setmana rere setmana aquesta publicació tiri endavant.

No és quelcom fàcil, ja que tots tenim batalles diàries en el nostre lloc de treball i una família per atendre. Però, per sort, estem prou enganxats a la professió per dedicar les nostres estones lliures a resseguir l’actualitat i estar al cas del que està succeint en el món dels arxius, empaitant a la gent perquè ens facin articles o ens responguin entrevistes. Què seria de #LaDaDa sense el seu Consell de Redacció!

Aprofitem també per agrair a totes aquelles persones que durant aquest any han dedicat el seu valuós temps a respondre les nostres demandes. Gràcies de tot cor!

Presentem primer de tot a la capitana de la nau, l’Elisenda Cristià: arxivera de dia i incansable cercadora d’articles i d’actualitat la resta del temps, ella és directora de l’Arxiu Municipal de Reus i també de #LaDada.

Seguim pel nostre expert en xarxes socials. L’incisiu Oriol Escuté, l’ànima del nostre twitter de #LaDaDa. Ell és tècnic d’arxiu i biblioteca al Centre de Documentació de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana i explica la llegenda que mai se li ha escapat cap tweet relacionat amb #arxius o #gestiódocumental.

Sabríeu dir quina és la secció més antiga de #LaDaDa? Efectivament, l’Arxiu des de fora. I mai millor dit, perquè la seva responsable col·labora amb nosaltres des de fora del país.  Ella és l’Andrea Regadera, tècnica de la Unitat de Gestió Documental del Govern d’Andorra. Coneixeu a algú que es mereixi una entrevista? Feu-li-ho saber!

No importa quin tipus de documentació tracteu, demaneu al Sergi Borrallo que faci un #ArxiRuta sobre el vostre arxiu! Ell és tècnic de l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona i un entusiasmat dels arxius catalans. A poca gent coneixereu tant al dia del nostre Sistema d’Arxius.

I com diuen que el millor s’ha de deixar pel final, acabem aquesta presentació amb la Núria Gómez, cap de projectes a Logisdoc, i en Sergio Nanín, becari a l’Arxiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que enguany enceten una nova secció carregada de sorpreses que de ben segur no deixarà a ningú indiferent. No us ho perdeu!

Nosaltres formem el Consell de Redacció, i ara que ja ens podeu posar cara a tots, no voldríem perdre la oportunitat de conèixer-vos també. I és que #LaDaDa va néixer amb l’objectiu de ser un canal que ens permetés compartir tots aquells neguits i il·lusions que ens uneixen com a col·lectiu. Us encoratgem, doncs, a ser proactius i enviar-nos tots els articles i/o propostes que se us acudeixin. #LaDaDa la fem entre tots i totes i tothom hi és benvingut.

Animeu-vos a formar-ne part!

2 respostes a “Darrere #LaDaDa”

  1. Pere Prats Sobrepere ha dit:

    Bé per laDaDa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *